Alla inlägg under maj 2006

Av glimten - 21 maj 2006 12:42

haha, dom vann visst ESC, nice nice. Iof gillade jag fortfarande förra årets vinnarlåt bättre och Elenas pausnummer med mambo var klart bäst ;)Hejade på både Ryssland och Finland. Ryssland hade bäst låt medans Finland hade mysko bra framträdande.Nu vill jag ha sommarlov och fint väder!Tjo!

Av glimten - 19 maj 2006 19:35

Livet är komplicerat! Jag vet varken ut eller in?!Hur gör man?Hur beter man sig?Hur vet man?Frågorna är många men svaren svåra att få tag på!Vill jag eller vill jag inte....Let´s ignore this stupid things that I thought I knew something about! Because I don'tNu lägger jag ner detta!!!

Av glimten - 19 maj 2006 19:26

Japp japps, det var då fredag i da.Hade bad på idrotten, massa ruggby i vatten...nice nice. Men man måste ha fula mössor på sig! Mössor har man på vinter, inte på sommaren *asg*Har knatat med voffsen en sväng. Lite längre än planerat, men det blev ju bra ändå!Övningskört massor oxå, lite rally på t-åkers vägen hihi. Har lärt mig köra 70km/h på smala krokiga vägar, det är jättekul då det svänger massor och går fort!! Så länge det inte kommer möte, jag hatar att få möte på smala vägar.Jag vill ha godis, men jag har redan ätit godis. Snacka om problem...men jag klarar mig nog, får vi hoppasVarför kommer inte Rix FM festivalen till Gävle för? Det är ju nästan tradition att dom är där på cityfesten *sura* Nu måste vi ju åka till falun istället :( Går väl an det oxå, men då får vi ju inte Amanda med oss?! Tror jag iafOver and out, have a nice life ;)

Av glimten - 18 maj 2006 15:21

Har nyss haft nationella!Räknat ut att det var mitt sista nationella prov i matte om jag inte läser på högskola förståss. Men just nu lutar det åt att bli frisör istället :)Provet gick väl sådär. Borde ha G enligt mina beräkningar om poäng, så man får väl hoppas att det stämmer. Fatta typ inget på de tre sista på del II och de två sista på del I ;)Svårt ju haha!!Ska rida i dag igen. Hoppning i syrrans grupp...hoppas jag får någon bra hästis! Vill ju ha Louise, men det går ju inte tyvärr :(Saknar henne så mycket.Skulle även vara duktig och räkna klart hemprovet i fysiken, då jag upptäcker att miniräknaren är i skolan *smart* ehrm nej! Nu kan jag inte göra dom två sista och det ska vara inne i morron. Får bli morgonens problemTjo!

Av glimten - 15 maj 2006 15:19

Pluggat massor. Har NP matte D på torsdag, snacka om panik!!Åkte till stallet för hopplektion på "Min" Nordman, helt underbar är han!!Gick väl som vanligt, lite klumpigt men är man nordis så är man :)

Av glimten - 14 maj 2006 20:32

Morgonen började med att jag vaknade megatidigt av super halsont :s boring!Hamnade vi datorn där Emma ansåg en massa och hux flux hade vi bestämmt att vi skulle spöa några i kubb. Sagt och gjort vi börjar ringa folk. Adam var typ zombie i telefonen fick jag vet. Han ville inte! Anna var tvungen att göra andra saker men skulle ringa..vilket hon inte gjorde.Det blev endast bestämmt att Emma skulle komma ner till mig.Emma kommer...men vem har hon i släptåg? Jo Adam..Wosh^^ hur gick detta till? Emil skulle även han komma ner. Nice nice. Vi stártar upp utan Emil, Emma och jag mot Adam. Spelet går fram och tillbaka, men tillslut lyckas Emma och jag vinna :) Emil kommer ner och vi spelar en omgång till! Segt går det då spelet vänder helatiden. Men efter mycket om och men + sykningar osv..lyckas ändå Emma och jag vinna :)Regerande mästare denna gång då!Sedan bar det av till stallbacken för glassköp. Fast först en sväng in på ICA så min hals kunde få halstabletter. PÅ Time köpte vi glass, intog ett bort och snackade. Trevlans!Efter det var vi ut och gick på "hälsans stig" och snackade ännu mer. Adam dumpade oss då han skulle äta. Sedan lämnade vi av Emma hemma hos henne...fick sällskap med Emil en bra bit! Sedan var jag nästan hemma och han gick åt ett annat håll!Det enda som var tokigt i dag var vädret. Ena stunden sken solen, andra regnade och det haglade även en gång :S Men kallt har det vart, runt 12 grader...vi är ju vana med 23 eller så.Vart en rolig dag i da! Mycket kul att göra för ovanlighetens skulle. Hela helgen har vart fullspeckad :)Borde pluggat, men det får bli morgondagens problem haha. Har ju bara en lektion så det lär jag väl klara!Over and out!

Av glimten - 13 maj 2006 20:26

Jepp Jepp! Har vart hemma hos anna sen i går kväll. Vi åt kycklingsallad med för mycket ris i och jao vi skulle spela kubb men det åskade och deras telefon gick sönder. Vilket jag tyckte var väldigt roligt.Satt framför datorn för att leta solresor till i augusti. Eller ja, vi ville se ett pris för att veta på ett ungefär vad det kan kosta att åka en sista minuten för oss. Vi kom inte fram till mycket då vi blitt irriterade över att hennes bror och hans tjej hittat en för samalnagt 4000kr och vi endast hittade för samanalgt ca 11000 :sI dag på morgonen åkte vi i väg på en shoppingtur till Valbo. Trevalns! Började med att det blåste så mycket att Anna ansåg att bilen blev svårkörd..själv satt jag bara brevid :pShoppingen strtade trögt då jag inte hittade något jag ville ha. Sedan kom jag ändå hem med en kjol, ett linne, solglasögon, hårfärg och skor :) Precis vad jag behövde!När vi kommit hem startade en hårfärgningsprocess. Jag blekte slingor i hennes hår och hon färgade mitt chokladbrunt. Bra blev det i alla fall. Senare åkte jag hem för att glo på Wallanderfilm med min familj! Trevlans var det. Dock var filmen sådär...men Wallander är alltid bra!Ha så skoj!

Av glimten - 12 maj 2006 13:16

Oj, oj, oj! Vilken resa!Hade hur kul som helst. Det hela började med att vi hamnade på en buss som skulle ner till Stockholm, nice nice. Vi kommer till Uppsala, närmare bestämmt Ärentuna kyrka...där gick vi runt lite och bekantade oss med en medeltida kyrka. Kanske inte så förtvivlat roligt nej, sen blev det fika som bestod av festis och äckelmacka :p Sedan bar det vidare mot Stockholm, något ställe vid namn Rosersberg, där vi skulle kolla in budist centret. På vägen dit åker man dock förbi Arlanda, vilket ledde till hemska planer om utlandsresa. Anna och jag började spåna lite i att det kanske kunde vara kul. Kan ju säga att det hela berodde på att vi såg en massa flyplan. Välö framme på något ställe med läskig dörr och där huset såg ut som ett fängelse borttades vi lite om toaletterna. Sedan hade den budistiska människan tid med oss. Förklarade massa på sluddrig engelska, så man förstod inte mycket :s och detta gjorde att det inte var så kul.Nu rullade bussen vidare till Stockholms centrum. Vi planerade lite mer och så kom vi fram. Nu hade vi 2 timmar på oss att äta innan vi skulle befinna oss på medeltidsmuseet. Maten hittade vi på Åhlens, tacobufeen var jättegod. Fast man fick höjdskräck där vi satt högt upp och åt. Nu hade vi en och enhalv timme på oss att göra något. Vi flummade runt på Åhlens för att leta solglasögon, men fann inga. Vi hoppade runt på 2 eller 3 olika Din Sko i hopp om att hitta ballerina skorna vi sökte. Sedan blev det HM där jag tappade bort Anna och Emlie! Fråga inte hur det gick till, men dom hade bara gömt sig i en provhytt utan att säga till. Efter det flummade vi vidare mot gamla stan för att försöka hita medeltidsmuseet. Hann även springa in på lite små affärer på vägen och så köpte vi varsin sur lång rem!! Det hör liksom till att göra det när man är i Stockholm.Medeltidsmuseet var ganska tråkigt att gå på! Och det var svårt att hitta dit ansåg vi, jag menar NÅGON kunde väl ha talat om att det låg typ under marken...eller ja nästan då!Sedan blev det bussfärd hem. Med första stopp i Stora Wäsby för glass/dricka paus :p Redan då insåg jag att vi skulle bli försenade. Bussresan fortsatte och när vi kom till Uppsala började det åska..ganka trevligt att sitta i bussen då ;) Då bussresan fortsatte lekte vi lite med kameror och småpratade om ingenting bara för att få tiden att gå. Planerade bla vår sommar! Nice nice. När vi sedan började närma oss Gävle blev jag övertrött och det var då allt blev kul enligt Adam. Vi bröt ihop totalt och Anna fick Adam + Emil emot sig, det var då jag bytte plats och gjorde Emelie sällskap...seda övergav hon mig och 10 min senare var vi framme.Väldigt rolig resa måste jag säga, speciellt bussresan. Och gud vad man blev sugen på att åka utomlands då, när man såg alla planen som lyfte i det vackra soliga vårväder som det faktiskt var..om man bortser från Uppsala som hade dåligt då vi åkte hem.Tjo!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards